Înfiinţată în anul 2005 , Școala de Șoferi Auto Tody Family este un leader și un deschizător de drumuri în domeniul școlilor de pilotaj. Cu o experiență de aproape două decenii, Școala de Șoferi  Tody Family a reușit să se impună prin echipa sa de profesioniști oferind servicii de înaltă calitate cursanților săi.

Chiar și acum cand piața este asaltată de tot felul de școli mai mult sau mai puțin “de incredere”, Scoala de soferi  Tody Family oferă servicii profesioniste realizand rolul esențial pe care îl are in pregatirea generațiilor, rol ce vizează formarea unor șoferi responsabili, capabili să faca față oricăror provocări din traficul cotidian.

Alege calitatea si invață să conduci ca un profesionist!

Școala dispune de o sală  de curs situată în incinta liceului Gh. Asachi, modern dotată cu calculatoare pe care vă puteţi testa cunoaşterea regulilor de circulaţie pe chestionare cu interfaţa identică cu cea de la examen.Ar putea fi o imagine cu 13 persoane şi persoane zâmbind

Dispunem de o flotă impresionantă de mașini , profesori și instructori autorizați , profesioniști si experimentați a caror mulțumire provine din gradul de promovabilitate al candidaților și comportamentul rutier corespunzator al conducatorilor auto nou formați.

Cursanții vor beneficia de suport continuu atât  pe perioada pregatirii teoretice și practice dar și pentru întocmirea dosarului necesar înscrierii pentru obținerea permisului de conducere( fișa medicală , aviz psihologic , cazier, taxă eliberare permis de conducere) .

Alte facilitați oferite de Școala de Șoferi  Tody Family  :